Workshop

Abstract schilderen vanuit je gevoel

Workshop abstract schilderen vanuit je gevoel

Wil jij abstract schilderen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ontdek het met de workshop: abstract schilderen vanuit je gevoel met een vleugje urban! Leer van de beroepskunstenaar in 4 lessen van 2 uur. In deze exclusieve workshop met maximaal 3 deelnemers per keer heeft de kunstenaar alle aandacht voor jou. Je creëert zelf een abstract kunstwerk op canvas met begeleiding, tips & tricks van de kunstenaar. 

Voorbeeld van een workshop 
Les 1: Eerst bespreken we wat voor kunstwerk je gaat maken. Dan begin je met een grondlaag (achtergrond) op het doek en maak je schetsen op papier om los van je hoofd te komen. Daarna ben je klaar voor een schets op het doek.
Les 2: Je kleurt vlakken in en creëert lijnen. Je laat je gevoel hierbij op de vrije loop! Welke kleuren? Maak je de kleuren dekkend of transparant, wil je vloeiende of strakke lijnen? Waar voel jij iets bij? 
Les 3: Je gaat verder met les 2, voegt highlights en schaduwen toe en maakt lijnen scherper.
Les 4: Je werkt de laatste details bij en aan het eind wordt de eerste vernislaag aangebracht.

Daarna worden de tweede en derde vernislaag er voor jou op gezet. Als het droog is, dan krijg je een seintje en kun je je zelfgemaakte kunstwerk komen ophalen! 

Inbegrepen bij de workshop: canvas doek van 60 x 80 cm en gebruik van verf, vernis, stiften, tekenpapier, schildersezel, kwasten, potloden en overig materiaal. Er staat koffie/thee/frisdrank en een hapje voor je klaar.

Dit workshop-pakket kost € 250,- per persoon. Kom je met twee personen? Dan is het slechts € 175,- per persoon! Kom je met 3 personen? Dan is het slechts €150,- per persoon!

Tijdstip en datum van de workshop stemmen we af naar jouw voorkeur.

Wil je meer weten of meteen een workshop boeken? 
Neem dan contact op via e-mail of kom langs in de Art Studio!

Art Studio Christian van Hedel