Art Studio

Art Studio Christian van Hedel een kunstgalerie en een atelier in één ruimte. Sinds 2 december 2020 zijn de deuren van de Art Studio Christian van Hedel in Veghel voor het publiek geopend. Een kunstgalerie en atelier in één ruimte. In een gedeelte van de Art Studio wordt dagelijks (tijdens de normale winkeltijden) nieuwe kunstwerken gecreëerd. In de ruimte daar omheen hangen en staan talloze werken van Christian van Hedel.

Een kunstgalerie en atelier in één ruimte. Op de foto is het atelier gedeelte te zien, waar Christian druk bezig is met het creëren van nieuwe kunstwerken.
Atelier gedeelte in de Art Studio

Vanaf de winkelstraat in het centrum van Veghel kan je door de etalage van de Art Studio naar de galerie ruimte kijken. Witte muren gevuld met mooie kleurrijke modern en abstracte werken. In het atelier gedeelte ziet men de kunstenaar zelf bezig met het creëren van nieuwe kunstwerken.

Drempel verlagend, dat is het idee achter de Art Studio. Als men de kunstenaar zelf bezig ziet met het creëren van kunst zal nieuwsgierigheid gewekt worden bij de kijker. Iedereen is van harte welkom. Geheel vrijblijvend kan men binnen stappen om te kijken wat er wordt gecreëerd. Christian zal vol passie vertellen wat hij aan het maken is en hoe hij te werk gaat. Ook geeft hij graag een rondleiding door zijn Art Studio. Loop en kijk je liever alleen rond, is dat uiteraard mogelijk.

Alle kunstwerken die de Art Studio zijn te koop. Ook kunnen kunstwerken door particulieren worden gehuurd middels een huur/spaar contract. Afbetaling in termijnen is eveneens mogelijk. Bedrijven hebben de mogelijkheid om de kunstwerken te huren. Vraag vrijblijvend om meer informatie per email: info@chrizy.nl of telefonisch 06-19214999.

Art Studio Christian van Hedel