Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

Nieuw*  -SALE-  

Crazy days in juni. Even lekker gek doen dacht Christian, nu de lente is, en de zomer eraan komt. Lekker genieten van het weer en van KUNST.
In de maand juni wordt er met regelmaat enkele kunstwerken voor een low budget prijs aangeboden. De kunstwerken blijven enkele dagen in de uitverkoop totdat ze gewisseld worden met andere kunstwerken. Heeft u interesse in een aangeboden kunstwerk, wees er dan snel bij, voordat ze weer  uit de uitverkoop zijn gehaald of al  verkocht zijn.  Klik op  actuele aanbieding om te zien welke kunstwerken nu aangeboden worden.

 M0259   M02657  M0125
Expositie in volle gang

In de gehele maand juni worden enkele mixedmedia semi-digital werken van Christian van Hedel geëxposeerd bij een galerie in Eindhoven. Christian nodigt u graag uit om naar de expositie te komen kijken. Indien je graag hebt dat Christian er persoonlijk ook aanwezig is om zijn werk toe te lichten, dan is dat uiteraard mogelijk. Neem dan contact op via email info@chrizy.nl of telefoon 06-19214999.

gezicht tekening 1c  Mixedmedia 042 Twins  Mixedmedia 039 december girl web


Website: Galerie Meet The Creators 

flyer-juni-voorkant_def_  flyer-juni-achterkant_def_
Aankomende evenement(en)

Kunstbeurs. 

Op 9 en 10 juli is er een kunstbeurs in eindhoven 'Art expo eindhoven'. Christian zal hier zijn Mixedmedia semi-digital art tonen. U bent van harte uitgenodigd om de kunstbeurs te bezoeken.

curious web Mixedmedia 046 losing face